DANSK | ENGLISH | LATVIEŠU

Om os

East Metal leverer stålkomponenter af meget høj kvalitet til en række krævende kunder. Med en kombination af effektiv projektledelse i det danske hovedkvarter og produktion i Danmark og Letland, har vi fjernet de ulemper, mange forbinder med outsourcing.
East Metal er en oplagt og professionel underleverandør og outsourcing partner for en stadigt voksende kundekreds af krævende kunder. Mange af kunderne har tidligere selv produceret stålkomponenter til deres produkter. Ved at outsource produktionen af komponenter og delkomponenter, har kunderne stor kapacitet uden faste omkostninger, pengebindinger og andre af de ulemper, der er forbundet med at producere inhouse i brancher, hvor det ofte er umuligt at producere til lager i perioder med overskudskapacitet.

Historien – kort fortalt
E
ast Metal blev stiftet i 1997 som en produktionsvirksomhed i Letland – Sia East Metal. Idéen var dengang den samme som nu, nemlig at være underleverandør af metal-emner. Opstarten var præget af store udfordringer - blandt andet fordi maskinparken og bygningerne var i dårlig stand, ligesom det var vanskeligt at finde tilstrækkeligt med veluddannet personale. I 1999 stiftede ejerkredsen East Metal Trade ApS, der blev moderselskab og salgsselskab for Sia East Metal i Letland. Dén konstruktion viste sig at være velegnet til at opfylde missionen om at levere ”Outsourcing uden kompromisser” og til at være kundernes foretrukne outsourcing partner. 

I dag er der styr på både bygninger, maskinpark og personale. East Metal uddanner selv personalet og giver dem arbejdsvilkår, der er væsentligt bedre end normal lettisk standard. Og medarbejderne belønner de gode vilkår med en engageret indsats og stor loyalitet. 

Konstruktionen med salg- og projektledelse i Danmark samt produktion i Danmark og Letland har vist sig at være velegnet til at opfylde missionen. East Metal leverer ”Outsourcing uden kompromisser” og lever op til at være vores kunders foretrukne outsourcing partner. 


Komponenter til vindmøller
East Metal har et godt samarbejde med flere af de store vindmølleproducenter om produktion og levering af stålkomponenter, som de tidligere selv har produceret. Ved at outsource produktionen til East Metal har vindmølleproducenterne opnået lavere faste omkostninger og større fleksibilitet i produktionen.

  Se vores virksomhedspræsentation her 
 

Tilmeld dig vores lejlighedsvise nyhedsbrev og få nyheder og opdateringer leveret til din indbakke. Og bare rolig, kan du afmelde det samme til enhver tid ved at klikke på "afmeld" feltet i den modtagne nyhedsbrev