DANSK | ENGLISH | LATVIEŠU

Sti- og fodgængerbroer i Rødby

East Metal har bidraget til opførelsen af sti- og fodgængerbroer ved Rødby.

I forbindelse med bygningen af Femern forbindelsen udføres der i Rødby en række fremskudte arbejder, der skal sikre en tilstrækkelig infrastruktur og trafikafvikling i forbindelse med byggeriet.

En af disse opgaver er opførelsen af to sti- og fodgængerbroer over motorvejen og jernbanen. Blandt de prækvalificerede entreprenører vandt firmaet Zacho-Lind A/S opgaven, og de valgte East Metal til at stå for stålkonstruktionen i broerne.

Broerne er kombinerede træ og stålbroer, således at stålkonstruktionen er det bærende element, mens brodækket udføres i træ og glasfiber. De to broer er henholdsvis 50 m og 145 m lange og 4,5 m brede. Femern Sund & Bælt valgte Zacho-Lind A/S til at opføre broen ud fra en vurdering af det økonomisk mest fordelagtige tilbud og løsningsforslag.

Stibroernes stålunderbygning har East Metal fremstillet. Arbejdet er udført i S355-stål med 3.2 certifikat (stål) og svejsningerne er sket i henhold til ISO/EN 3834-2, EN 1090-2 EXC 3 og EN 15609 af certificerede svejsere. Efterfølgende har East Metal overfladebehandlet konstruktionen i korrosionskategori C3 M.

Den første bro står allerede nu færdig og er klar til ibrugtagning, således at Rødbys borgere kan passere jernbane og motorvej uden problemer.
 
 
 

Tilmeld dig vores lejlighedsvise nyhedsbrev og få nyheder og opdateringer leveret til din indbakke. Og bare rolig, kan du afmelde det samme til enhver tid ved at klikke på "afmeld" feltet i den modtagne nyhedsbrev