DANSK | ENGLISH | LATVIEŠU

East Metal styrker projektorganisationen

East Metal styrker projektorganisationen

Da East Metal har den klare målsætning at være i stand til at løfte tunge, komplekse stålprojekter og levere et  kvalitetsmæssigt stærkt produkt, har vi valgt at investere i organisationen. 
Projekt- og kundeservice organisationen er derfor blevet udvidet med tre personer i 2015: Steven R. Andersen, Peter Klein Rasmussen og Thor Leerberg.

Udvidelsen sikrer East Metal ekstra ressourcer til at håndtere de mange individuelle kundeprojekter og styrke den daglige drift. 
Vores projektingeniører og en ny detaljeret projektstyring giver East Metal fornyet motivation til at påtage os store og komplekse projekter. Leder af projektorganisationen Torsten Ran Juhl: ”Det strategiske løft af projektudviklingen skal skabe mere tilfredse kunder, gladere medarbejdere og en bedre økonomi i projekterne. De nye East Metals medarbejdere har alle flere års erfaring med professionelt projektarbejde, så vi inddrager selvfølgelig også disse erfaringer til hele tiden at skabe forbedringer for kunderne”. 


 
 

Tilmeld dig vores lejlighedsvise nyhedsbrev og få nyheder og opdateringer leveret til din indbakke. Og bare rolig, kan du afmelde det samme til enhver tid ved at klikke på "afmeld" feltet i den modtagne nyhedsbrev