DANSK | ENGLISH | LATVIEŠU

East Metal modtager ISO 14001 certificering

Bureau Veritas præsenterer ISO 14001 miljøledelsescertifikatet til East Metal gruppen

Esbjerg, 22. juni 2016

I slutningen af maj 2016 blev certificeringsproceduren gennemført af Bureau Veritas på East Metals afdelinger i Esbjerg, Nakskov og fabrikkerne i Letland: Dobele, Daugavpils og Jelgava.

Nu er det attraktive certificeringsdokument blevet modtaget af QSE & HR Director Dorte Møller:  "Vi er med rette stolt af vores egenudviklede kvalitetsstyringssystem, som nu med en tilføjelse har sat os i stand til at opfylde de høje krav til miljøledelse. East Metal står således ved sit ansvar over for sine kunder, medarbejderne, såvel som beskyttelse af miljøet.”Nu er det attraktive certificeringsdokument blevet modtaget

East Metal er således i stand til at fremvise certificerede systemer inden for produktionsprocesser – EN/ISO 9001, EN/ISO 3834 og EN 1090-2, indenfor arbejdssikkerhed og ledelse – OHSAS 18001 og miljøledelse – EN/ISO 14001.

Med dette fundament er East Metal i stand til at betjene kunderne som underleverandør af tunge komplekse stålkonstruktioner og komponenter på en forsvarlig vis og med stor fokus på produktkvalitet, arbejdsmiljø, sikkerhed og miljøbeskyttelse.

Yderligere har East Metal valgt at tiltræde UN Global Compact’s retningslinier. der er kundernes garanti for at East Metal arbejder med etisk og samfundsmæssig ansvarlighed i markedet.

 
 

Tilmeld dig vores lejlighedsvise nyhedsbrev og få nyheder og opdateringer leveret til din indbakke. Og bare rolig, kan du afmelde det samme til enhver tid ved at klikke på "afmeld" feltet i den modtagne nyhedsbrev