DANSK | ENGLISH | LATVIEŠU

East Metal ansætter ny fabrikschef

East Metal kan nu offentliggøre, at Bo Myken Jørgensen er ansat som Fabrikschef i East Metal Nakskov A/S, hvilket hænger sammen med East Metals målsætning om at styrke vores kompetenceområder.

Bo Myken Jørgensens store erfaring og branchekendskab bliver afgjort en forstærkning af East Metals organisation, da han tidligere har fungeret som fabrikschef, general manager og business development director i virksomheder som AH Industries og Holger Christiansen Group.

Bo’s kompetencer kombineret med den ekspertise, projektstyring og procesudvikling, der allerede finder sted, vil hjælpe East Metal med at tage endnu et skridt til at udvikle flere værdiskabende produkter. Som eksempel på denne indsats kan nævnes,  at East Metals nye Tensile Test Center snart er parat til idriftsættelse, siger Bent Juul Larsen, administrerende direktør for East Metal.

 
 

Tilmeld dig vores lejlighedsvise nyhedsbrev og få nyheder og opdateringer leveret til din indbakke. Og bare rolig, kan du afmelde det samme til enhver tid ved at klikke på "afmeld" feltet i den modtagne nyhedsbrev