DANSK | ENGLISH | LATVIEŠU

Dronning Margrethe så på træktest og stålkonstruktioner.

I forbindelse med sommertogtet og besøget i Nakskov i sidste uge besøgte Dronning Margrethe de gamle skibsværftshaller.
 
Her holder East Metal til og det gav virksomheden en chance for at fortælle, hvordan man puster nyt liv i havnens erhvervsliv. Siden 2013 har East Metal forvandlet de gamle produktionshaller, så det nu igen summer af liv.
 
East Metal er en underleverandør til maskinindustrien og i dag er det især tre områder, der drager fordel af East Metal’s kompetencer og tilstedeværelse: Vindmølleindustrien, Transport & Løftegrej og maskinindustrien.
 
Store, komplekse produkter kan fremstilles, og East Metal’s Bent Juul Larsen kunne berette om, hvordan Nakskov-fabrikken har bidraget til nye generationer af offshore vindmøller og ligeledes til det udstyr, der skal anvendes ved transporten og installationen af disse. Sidste nye tiltag er firmaets testcenter, hvor det er muligt at belastningsteste bærende strukturer og løftegrej til 1500 tons i belastning.
 
Dronning Margrethe besigtigede anlægget og stillede med stor indsigt supplerende spørgsmål omkring tilblivelsen af dette center. East Metal har selv designet anlægget, men har også benyttet sig af ekspertkompetencer indenfor lastberegning, hydraulik, styring og sikkerhed, således at centeret i dag er absolut førende på dette område.
 
Dronningen fik også et indblik i den omfattende projekt- og kvalitetskontrol, hvert enkelt produkt gennemgår fra produktionsstart til overdragelse til kunden.
 
 

Tilmeld dig vores lejlighedsvise nyhedsbrev og få nyheder og opdateringer leveret til din indbakke. Og bare rolig, kan du afmelde det samme til enhver tid ved at klikke på "afmeld" feltet i den modtagne nyhedsbrev