DANSK | ENGLISH | LATVIEŠU

Det nye CNC-center har fået en fantastisk start

 "Som underleverandør betyder innovation for East Metal konstant at investere i nye maskiner og udvikle nye og forbedrede processer og metoder for at tilføre værdi til vores kunders produkter. Jeg er meget stolt af opstarten af vores nye CNC-center og vores personale på East Metal Nakskov, som har resulteret i en succesfuld opstart”, siger administrerende direktør Bent Juul Larsen.
 
Igangsat i september 2014 blev CNC-maskinen -en Fermat WRF-160 - en af de største i Europa, og den er i stand til at håndtere produkter på op til 15 x 6 x 2,2 m og vægt af 80 tons. Med hjælp af traverskraner er East Metal i stand til at bearbejde produkter og komponenter op til 130 tons i fabrikken. Da fabrikken er placeret i kajområdet i Nakskov Havn gør det indgående og udgående logistik meget uproblematisk.
Samlet set East Metal investeret i en moderne og universel maskincenter, som giver mulighed for effektiv bearbejdning af store og tunge objekter med høj præcision og kvalitet.

CNC-centeret er East Metals tredje til store konstruktioner. Fuldt udstyret med værktøj, tilbehør og ekstraudstyr denne CNC-maskine er designet til at være fleksibel og alsidig og til at levere høj produktionsværdi for kundegrupperne. East Metal har lagt særlig vægt på at sikre en optimal bearbejdning af store eller komplekse dele med så få set-ups som muligt:
  • En stor stabilitet og bevægelsespræcision på maskinen for at sikre en jævn nøjagtig bevægelse af alle akser
  • Integreret køling med temperaturkontrol af spindlen for at undgå uønskede termiske ekspansionsvirkninger under produktionen
  • Værktøjsmagasin der forkorter vekseltid af værktøj og sikrer en effektiv produktionstid.

CEO Bent Juul Larsen: "Resultaterne fra de første 6 måneders drift er meget lovende, men også et incitament til at fortsætte med at forbedre os i fremtiden."East Metal er specialiseret i tunge, komplekse stålkonstruktioner, og vi leverer en certificeret kvalitet og har stor kapacitet til rådighed for vores kunder.

 
 

Tilmeld dig vores lejlighedsvise nyhedsbrev og få nyheder og opdateringer leveret til din indbakke. Og bare rolig, kan du afmelde det samme til enhver tid ved at klikke på "afmeld" feltet i den modtagne nyhedsbrev