DANSK | ENGLISH | LATVIEŠU

Kvalitet og miljø

Kvalitetsledelse og kontrol fra start til slut
Hos East Metal går vi ikke på kompromis med kvaliteten, og vi er stolte af hver eneste ordre fra hver eneste kunde. Det viser nemlig, at høj og dokumenteret kvalitet er prioriteret hos vores kunder.

Kvalitetskontrollen starter, når vi modtager råvarer fra vores leverandører og ender først, når ordren er leveret og godkendt hos vores kunder.

 

Dansk kvalitetschef
Under kyndig ledelse af East Metals danske kvalitetschef, er der styr på kvaliteten fra vi modtager råvarerne på fabrikken, til vi leverer det færdige produkt hos kunden. Vi går frem efter en kvalitetshåndbog, der sikrer, at enhver medarbejder kender kravene til kvaliteten og nøje følger op på, at de er overholdt.

Overholder branchens skrappeste kvalitetskrav
Med East Metals overfladebehandling sikrer vi varig kvalitet. Vi udfører malerarbejde op til korrosionskategori C5, og galvaniserer efter DS/EN ISO 1461 - branchens skrappeste kvalitetskrav.

Tredjeparts kvalitetskontrol
Mange af vores kunder forlanger tredjeparts kvalitetskontrol af proces og/eller færdige produkter som et led i deres egen kvalitetssikring. Det krav imødekommer vi hellere end gerne, og vi er i øvrigt glade for og stolte af, at vores kunder er kvalitetsbevidste. På samme måde er vores kunder velkomne til at besøge produktionsanlægget og med egne øjne følge produktionen af deres produkter.
 
 

Tilmeld dig vores lejlighedsvise nyhedsbrev og få nyheder og opdateringer leveret til din indbakke. Og bare rolig, kan du afmelde det samme til enhver tid ved at klikke på "afmeld" feltet i den modtagne nyhedsbrev