DANSK | ENGLISH | LATVIEŠU

ISO certificeringer til East Metal
East Metal er nu ISO 9001, EN/ISO 3834-2 og EN/ISO 1090 certificeret, hvorfor vi er en attraktiv samarbejdspartner, når der er behov for svejsning af metaller (stål, rustfri, aluminium).

Kontinuerlige og målrettede indsatser for at optimere vores rutiner og arbejds-procedurer betyder, at vi har øget vores serviceniveau betragteligt. Vi kan derfor - til enhver tid - dokumentere kvaliteten af det produkt, som vores kunder modtager.

Samtlige medarbejdere involveres - via uddannelse og træning - for at få ny forståelse for service og kvalitet. ”Da svejsning er en af vores kernekompetencer, har vi valgt at rette stor fokus mod denne del af produktionen. Det skyldes, at vores kunder stiller større og større krav til dokumentation og sporbarhed – et krav, som vi med disse certificeringer altid kan imødekomme”, fortæller Dorte Møller - Kvalitetschef hos East Metal.

Hos East Metal er det vigtigt at fortælle nye og eksisterende kunder, at vores produktionsafdelinger er blandt de bedste på markedet. Derfor er vi altid åbne for kundebesøg, og en del af vores kunder gennemfører egne audits og produktkvalificeringer. Øget fokus på arbejdsmiljø og virksomhedens miljøbelastning
Vi arbejder kontinuerligt på at uddanne og forbedre vores kompetencer, procedurer og service.
Det omfatter forbedring af vores arbejdsprocesser, så vi retter fokus mod sikkerhed og arbejdsmiljø, og også reduktion af vores miljøbelastning. Vores målsætning er en sikker arbejdsplads, der også i en miljømæssig forstand går forrest. Derfor er vi såvel OHSAS 180001 som ISO 14001 certificeret.

 Her kan du se
- vores ISO 9001:2008 certifikat (alle lokationer) 
 
 
 

Tilmeld dig vores lejlighedsvise nyhedsbrev og få nyheder og opdateringer leveret til din indbakke. Og bare rolig, kan du afmelde det samme til enhver tid ved at klikke på "afmeld" feltet i den modtagne nyhedsbrev