DANSK | ENGLISH | LATVIEŠU

Achilles

Achilles inkluderer East Metal i fint selskab
I 2012 blev East Metal godkendt og optaget i Achilles som en certificeret leverandør af løsninger til det danske og norske offshore marked. Achilles er en global udbyder af Supplier Management Services og er førende inden for sit felt, og en Achilles-godkendelse er en kvalitetsstempling af East Metal.

East Metal er en del af en industri i konstant udvikling, og konkurrencen er hård og stødt stigende, samtidig med at nye krav til kvalitet og dokumentation hele tiden bliver større og større. East Metal skal derfor være i stand til at formidle interne arbejdsprocesser og kvalitets- og servicepolitikker til eksterne interessenter på en hurtig og effektiv facon – og det har Achilles åbnet op for.
 
Achilles har i mange år været en førende leverandør af Supplier Management Services, og virksomheden spiller en stor rolle på det globale marked. Især i Europa – og i særdeleshed i Norge – er Achilles´ ydelser vigtige redskaber for virksomheder, der gerne vil agere forsvarligt og reducere risici samt sikre kvalitet og dokumentation, når en ny samarbejdspartner skal udvælges.

Kvalitetsstempling af East Metal 
Optagelsen i Achilles skaber glæde, da certificeringen er en vigtig del af East Metals konkurrencegrundlag. "Først og fremmest er en optagelse i Achilles en kvalitetsstempling af East Metal og vores måde at gøre tingene på – og den viser potentielle kunder, at vi lever op til alle kvalitetsparametre og krav, som de måtte have,” fortæller Dorte Møller, kvalitet & miljø chef hos East Metal, og hun fortsætter:
”Derudover åbner Achilles op for nye måder, hvorpå vi kan øge vores synlighed på den globale scene og gøre det nemmere for nye samarbejdspartnere at få et indblik i, hvad vi kan. I stedet for at traske i formaliteter kan vi nu bruge tiden på at lære nye kunder at kende og sætte os ind i deres behov – og i forhold til at få fodfæste på det norske off shore marked er værdien af en Achilles-optagelse uvurderlig.”

Læs mere om Achilles her
 
 

Tilmeld dig vores lejlighedsvise nyhedsbrev og få nyheder og opdateringer leveret til din indbakke. Og bare rolig, kan du afmelde det samme til enhver tid ved at klikke på "afmeld" feltet i den modtagne nyhedsbrev