DANSK | ENGLISH | LATVIEŠU

Trækcenter, Belastningstests

Testfaciliteter i Verdensklasse

East Metal's testcentre giver mulighed for optimering af vindmølledele, kraner, løftegrej, transportudstyr, og andre maskindele og bærende strukturer, da testresultaterne kan bruges til at validere nye konstruktioners og komponenters styrke.
 
East Metal har to centre:
  • I Dobele, Letland udfører vi trækprøvning med træktest (belastningstest) op til 350 tons. Max. størrelse på komponenterne, der testes, er ca. 10 tons vægt og dimensioner på 10 meters længde, 5 meters bredde og 5 meters højde
  • I Danmark på fabrikken i Nakskov kan man teste med en væsentlig højere kapacitet, - muligvis den største i verden: Emner kan belastningstestes helt op til 2250 tons (22.500 kN). Max. størrelse på test-emnet  er på mere end 50 tons egenvægt, og dimensioner på mere end 30 m x 5,3 m x 13 m (længde x bredde x højde)
 
Denne udvidelse af kapaciteten blev foretages i 2016 og skal ses i sammenhæng med de stadig større maskiner, der udvikles (tænk bare på vindmøllernes stigende størrelse). Disse større konstruktioner kan nu testes tilstrækkeligt, før de idriftsættes.  
 
 

Tilmeld dig vores lejlighedsvise nyhedsbrev og få nyheder og opdateringer leveret til din indbakke. Og bare rolig, kan du afmelde det samme til enhver tid ved at klikke på "afmeld" feltet i den modtagne nyhedsbrev