DANSK | ENGLISH | LATVIEŠU

Overfladebehandling

 Grundig og effektiv overfladebehandling
East Metal færdiggør emnerne med den eller de overfladebehandlinger, der egner sig bedst til opgaven. Det gælder både overfladeblæsning, metallisering, galvanisering og maling. 

Overfladeblæsning
Traditionelt har jern og stålindustrien brugt sandblæsning før metallisering eller galvanisering. Hos East Metal overfladeblæser vi i stedet. Overfladeblæsning er en langt bedre metode, da vi her anvender små metalkugler i stedet for sandkorn til at rense med. Hermed undgår vi, at små fragmenter af sand borer sig ind i stålet og efterfølgende ødelægger metallet indefra.

Galvanisering og metallisering
Uanset teknologien sikrer vores processer og løbende kvalitetskontrol, at vi overholder branchens skrappeste krav jf. DS/EN ISO 1461.

Maling i klasse C5
Vi arbejder på et højt kvalitetsniveau i alle delprocesser. Malerafdelingen håndterer opgaverne helt op til korrosionskategori C5-M, som sikrer en meget høj beskyttelse mod rustangreb på det færdige produkt
.

Bedst mulige resultat
Det betyder, at vi til hver opgave vælger den eller de metoder, der sikrer det bedst mulige resultat i forhold til kundens krav og den specifikke opgave.  
De fleste processer klarer vi på egne fabriksanlæg, mens andre bliver udført hos faste samarbejdspartnere i enten Letland eller Vesteuropa. 
 
Cases
 
 

Tilmeld dig vores lejlighedsvise nyhedsbrev og få nyheder og opdateringer leveret til din indbakke. Og bare rolig, kan du afmelde det samme til enhver tid ved at klikke på "afmeld" feltet i den modtagne nyhedsbrev